sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tangonopetusta ja homostelua

Uneksittu 15. joulukuuta 2009:

Punatukkainen nainen opettaa minulle argentiinalaista tangoa puolityhjässä karaokeräkälässä. Opetuksessa on voimakas eroottinen lataus jalkapeleineen, mutta minua nolottaa, kun tallon naisen varpaille.

Käyn miesten wc:ssä, joka on hyvin likainen. Hyvin pukeutunut homopari tyydyttää siellä toisiaan täysin avoimesti. Miehet laukeavat toistensa käsille. Näky on minusta vastenmielinen, mutta yritän olla piittaamatta siitä ja menen kusilaarille. Sivullinen asiakas harmittelee, ettei saanut homoparin toimitusta kuvattua videolle. En ole varma, olisiko se ollut hänen mielestään kiihottavaa vai koomista.

Palaan baarin puolelle ja jatkamme tanssinopetusta. Seuraa osio, jossa konttaamme molemmat lattialla, ja siirrämme vuorotellen toisemme sivuun, jotta voimme kontata toistemme ohi. Tämä kuvio liittyy Budan (mutta ei Pestin) piiritykseen joskus 1000-luvulla; joku ruhtinatar oli tanssinut tällä tavoin ilmaistakseen, että kaupunki antautuu.


Nainen kysyy, onko minusta liian kylmä ilma käydä ulkona. Ymmärrän kysymyksen kutsuksi lähteä kuhertelemaan ja vastaan, että ei missään nimessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti